Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers Ya Allah seberapa banyak susu yang aku perolehi hari ini , penuhilah dengan rahmatMu dan keberkatan di sisiMu. Semoga dengan keberkatanMu, susu yang sedikit menjadi banyak dan kenyang buat anakku Lilypie First Birthday tickers

Be My Followers

Monday, February 21, 2011

my baby....

skang ni afiqah dh sgtla xleh duk diam...nak aktif je...nak tukar pampers pun dah kena kite lg cepat dari dia..tp suka dgn gaya dia yg comeyl..ala-ala ketam kata abah dia..hehe

pastu kan..hehe,dah pandai nak ikut apa kita leh buat, dia pun nak buat jg..haritu ajar dia pegang tgn sebelah..pastu dia cuba..cuba dan cuba lg..bila xbjya..dia merengek jap..pastu nak cuba lg..heeeee...comeyl betul...;) dalam hati ni, ibu mcm ni ke dlu yek? advanced btul anak2 zaman skrg ni..cepat..

meh lyn aksi2 si comel ni....;)

video

1 comment:

  1. Baby memang comel kan :D Nad dah add ur link. Sorry lambat :P

    ReplyDelete